Monitor Pacienti

 

MAGLIFE SERENITY

Ky monitor pacienti eshte i pershtatshem per te monitoruar pacientet te cilet ndodhen njekohesisht duke realizuar Rezonancen Magnetike te Imazhimit.
Nje Monitor Pacienti e cila funksionon ne kushtet e nje Ambienti nen induksionin e fuqishem Magnetik deri ne 30000 Gaus ose 3T ( Tesla ).

Karakteristikat:

– Monitoron Pacientet ne kushtet e ekzaminimeve me Rezonance
– Kualitet shum i larte ne matje pa u ndikuar nga interference e induksionit Magnetik
– Mat temperaturen e lekures
– Analizon gazet gjata anestezise gjenerale
– Mundesi e lidhjes ne rrjetin e IT-se me WIFI wireless , LAN , Fiber Optike
– Opsion wireless te Oksimetrit SpO2

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/us/us/product/maglife-serenity

 

ARGUS LCX ( Monitor Pacienti Multifunksional )

Karakteristikat:

– Monitorin pacientet nen kujdesin intensive
– Posedon Ekran slim ( Ultra te sheshte ) 12” inch me ngjyra
– Shume familiar i lehte per tu perdorur
– I pajisur me printer termal me permasat e letres 80 mm
– Kohezgjatja e baterise deri ne 2 ore
– Mundeson interpretim ECG
– Suporton matjen e presionit te gjakut ne version jo invaziv (NIBP)
– Suporton Oksimetrin SpO2
– Mat temperature
– Analizon EtCO2-shin
– Suporton memorje te jashtme MicroSD

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/sites/default/files/akeneo/13/2/5/2.500467_1208_en_argus%20lcx_lq.pdf

 

 

Diagnostic Station DS20 ( Monitor Pacienti )

Monitor Pacienti dhe EKG ne te njejten kohe eshte nje gjenerate e re e cila vetededekton
Sensoret e lidhur dhe shfaq menjehere vlerat respective

Karakteristikat:

– Karakterizohet nga protokolle te ndryshme matje te vlerave vitale dhe ECG
– Ekran Touch te pershtatshem dhe lehtesisht operativ
– Analizon vlerat jetike HR , RF, SpO2, NIBP ,
– Mat temperature , peshen , gjatesine.
– Interpretim Rest ECG me 12 kanale sinjali
– Opsion per Spirometer
– Mundesi lidhje ne Serverin qendror Spitalit ( HIS ) ( Databaza e te dhenave te pacienteve )

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/us/us/product/diagnostic-station-ds20