Holter

 

Medilog AR ( Nje Inovacion ne boten e Kardiologjise )

Holteri Schiller Medilog AR eshte nje avancim I teknologjise se fundit e cila
mat ritmin kardiak per nje kohe te gjate dhe transferon te dhenat ne Bluetooth , me
mini usb ose me micro SD ne nje program i cili interpreton ne detaj te gjithe ritmet
kardiake te regjistruara.

Karakteristikat:

– Eshte portativ , I lehte per tu perdorur dhe multifunksional.
– Analizon depolarizimin Atrial
– Minimizon artifaktet e levizjes gjate regjistrimit
– Regjistron deri ne 14 dite pa nderprerje
– Ofrohet me 5 dhe me 7 elektroda
– Posedon Nderfaqe mini USB dhe data kabell Mini USB – USB
– Posedon karte memorie Micro SD dhe adaptor SDHC per MicroSD-ne
– Suporton lidhjen me Bluetooth
– Eshte rezistues ndaj Ujit ( Water resistant )
– Pas regjistrimit te ritmeve kardiake, te dhenat kalojne ne kompjuter ku keto regjstrime interpretohen ne detaj me ane te nje program me disa protokolle interpretimi ( Programi Medilog Darwin 2 )
– MEDILOG DARWIN 2 ( Nje software me disa protokolle e cila shpejton interpretimin dhe rezultatet me Holter)
– Darwin 2 eshte dizenjuar per te interpretuar me shpejtesi te larte dhe me nivel saktesie te larte ne matje
– Ofrohet ne 3 versione: ( Darwin 2 Office – Per perdorim normal , Darwn 2 Professional – per perdorim te detajuar , Darwin 2 Enterprise – per volum te larte pune)

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/us/us/product/medilograr