Elektrokardiograma

Marka zvicerane SCHILLER A.G. lider boteror ne sektorin e kardiologjise ofron disa modele EKG si meposhte:

 

Cardiovit AT1-G2 ( Fuqia e Thjeshtesise )
Kjo elektrokardiograme dallohet per kualitetin e jashtezakonshem
te analizimit te sinjalit kardiak me teknologjine me te fundit te
interpretimit te te dhenave.

Karakteristikat e meposhtme:
– Posedon nje Ekran 5” me ngjyra
– Shfaq ne ekran 3 Kanale sinjali EKG
– Kualitet te larte printimi ne leter me permasa 80 mm
– Lehtesisht I perdorshem dhe I thjeshte per te vendosur te dhenat e pacientit
– Mundeson ekzaminime per te rritur dhe femije
– Kohezgjatja e baterise deri ne 4 ore

Per meteper informacione, vizitoni: https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-1-g2

 

 

Cardiovit AT-102 G2 ( I thjeshte , I zgjuar , Nje veper arti )

Kjo Elektrokardiograme eshte mjaft praktike dhe e thjeshte per tu perdorur
e cila posedon opsione te shumta per marrjen e te dhenave kardiake dhe
analizim e tyre ne menyre te sofistikuar

Karakteristikat:

– Posedon nje ekran 8’’ inch me ngjyra me rezolucion te larte
– Butona me prekje
– Lehtesisht per tu mirembajtur dhe pastruar
– Kohezgjatja e Baterise eshte deri ne 8 ore
– Posedon Tastjere Alfa-Numerike
– Shfaq 3 dhe 6 sinjale ritmi kardiak
– Printon ne leter A4
– Suporton protokollet e diagnostikimit EKG Rest dhe ECG Exercise.

Per meteper informacione, vizitoni: https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-102-g2

 

 

Cardiovit FT1 ( Performance Maksimale ne nje EKG kompakte )

Cardiovit FT1 eshte nje elektrokardiograme ultra-portabel me nje ekran 8”
me rezolucion te larte dhe printer termik te integruar.
Kjo ECG eshte nje inovacion i fundit i kompanise sviceriane “SCHILLER” te
Pajisjeve te kardiologjise.

Karakteristikat e meposhtme:

– Elektrokardiograme portabel me peshe te lehte e pershtatshme per tu transportuar ne kohe dhe vende te ndryshme.
– Interpreton deri ne 12 kanale sinjali
– Ekran me ngjyra 8” inch me rezolucion te larte
– Posedon printer termik te integruar
– Mundesi komunikimi te shpejte dhe te sigurte me wireless
– Mundesi trasferimi te te dhenave nepermjet nje USB-je ose me wireless
– Mundeson programet per analizimi ,diagnostikim dhe interpretim te te dhenave ( ETM rest, ETM Sport, CCAA)
– Karakterizohet nga nje kualitet te larte sinjali kardiak
– E pershtatshme ne diagnostikim per te rritur dhe femije.

Per meteper informacione, vizitoni: https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-ft-1

 

 

Cardiovit MS 2007 ( EKG Portative me 12 kanale )
MS 2007 eshte nje elektrokardiograme portative dhe e pershtatshme ne mjedise spitalore dhe ne klinika te ndryshme.

Karakteristikat:
– Posedon ekran me touch-screen me ngjyra 7’’ inch
– Shfaq interpretim te sinjalit kardiak ne 6 dhe 12 kanale
– Posedon printer termal te brendshem
– Shume praktik ne vendosjen e te dhenave te pacienteve
– Suporton Programin CCAA te analizimit ( Culprit Coronary Arterial Algorithm)
– Posedon memorje deri ne 250 regjistrime

Per meteper informacione, vizitoni:

 

 

Cardiovit CS-200 OFFICE
Kjo Elektrokardiograme eshte dizenjuar per tu perdorur ne Klinika, Poliklinika dhe Spitale etj.
Analizon ne menyre te perkryer dhe te avancuar sinjalin Kardiak duke perdorur nje amplifikues te sensoreve dhe shfaq 12 kanale sinjali ne ekran

Karakteristikat:

– I pershtatshem per diagnostikim per te rritur dhe femije
– Interpreton sinjalin ne test normal ( ETM rest ) dhe test sforcimi ( ETM exercise)
– Posedon nje ekran me rezolucion te larte me ngjyra dhe dimension 21.5” inch me touch screen
– Posedon memorje te larte per shume regjistrime ne Hard Disk
– Printon ne formatin e letres A4
– Interpreton ne menyre te detajuar grafikisht sinjalin kardiak QRS
– Elektrokardiograme me 12 kanale .
– Mundesi komunikimi me Bluetooth
– Mundesi te trasferimit te te dhenave me memorje te jashtme USB
– Minimizon artifaktet e levizjes gjate diagnostikimit
– Praktike ne perdorim dhe ne vendosjen e te dhenave te pacienteve

Per meteper informacione, vizitoni:  https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-cs-200-office-and-cardiovit-cs-200-office-all-one-package

 

 

Cardiovit CS- 200 TOUCH

Kjo elektrokardiograme eshte mjaft revolucionare dhe perballon pune intensivisht te larte
Nje Ekg me 12 dhe 16 kanale mundeson nje interpretim te sinjaleve kardiake me kredibilitet te larte

Karakteristikat:

– Elektrokardiograme me 12 dhe me 16 kanale sinjali
– Mundeson lidhjen me Pajisje shtese ergometrike ( treadmill , biciklete etj)
– Interpreton ne menyre te detajuar ritmin e zemres me ane te disa softwareve respective adicionale
– Mundeson lidhjen me Bluetooth, Wireless, Komunikim LAN ( ne rrjeti ) etj
– Mundeson shkembimin e te dhenave me USB ne formatin XML dhe PDF
– Posedon Monitor full HD 21,5’’ inch LCD me prekje ( touch screen)
– Memorie e brendeshme regjistrimi deri ne 320 GB
– Printon ne A4
– Interpreton ne Protokollet ETM Rest , ETM Exercise dhe ETM Sport
si: Atrial Fibrilation ( Fibrilimi I Atrialit ) , HyperQ ( analizimi QRS ) etj

Per meteper informacione, vizitoni:  https://www.schiller.ch/al/en/product/cardiovit-cs-200-touch

 

 

Cardiovit CS-200 EXCELLENCE

Gjenerata e fundit e prodhimit te elektrokardiogramave Schiller.
Kjo EKG perballon volum te larte pune dhe funksionon me teknologjine me te fundit te diagnostikimit.
Funksionon ne menyre optimale dhe me saktesi te larte matjesh.

Karakteristikat:

– Elektrokardiograme me 12 kanale sinjali
– Analizon Ritmin Kardiak ne detaj me Programin e sofistikuar ( Hyper Q)
– Te mundeson dedektimin e ndonje obstruksioni arterial me programin CCAA ( Culprit Coronary Algorithm Arterial )
– Suporton protokollet e interpretimit te ETM Rest , ETM Exercise dhe ETM Sport ( Stress test )
– Posedon nje Ekran 24’’ inch , Full HD .
– Printon ne formatin A4
– Mundesi kominikimi ne rrjetin e IT-se ( ne LAN, WIFI, Bluetooth ) .
– Suporton porta paralele RS-232 per te realizuar lidhjen e pajisjeve te jashtme si Treadmill, Bike per Stress Test.
– Mundesi shkembimi informacioni me USB ne formatin XML dhe PDF.
– Mundesi kombinimi me Spirometer per te diagnostikuar funksionimin e Mushkerive dhe semundjet pulmonare ( Cardio -Ergo -Spiro ) etj.

Per meteper informacione, vizitoni:  https://www.schiller.ch/hu/en/product/cardiovit-cs-200-excellence

 

HYPER Q ( Softwari me inovativ Schiller per parashikimin e Ishemive, Parainfrakteve ose Infrakteve Akute )

Hyper Q eshte nje program inovativ e cila diagnostikon me shume saktesi semundjet e arteries koronare
dhe sindromes acute koronare duke rritur shkallen e saktesise se diagnostikimit deri ne 75%.

– Programi Hyper Q eshte i integruar ne disa modele Elektrokardiogramash Schiller
Cardiovit CS – 200 Touch dhe Cardiovit CS – Excellence.
– Interpretim te shpejte dhe te sakte dhe ne detaj te ritmeve kardiake
– Lehtesisht per ta perdorur.
– Ofrohet ne dy tipe: HyperQ Rest dhe HyperQ Exercise
– Dedekton ritmin anormal te koheshtrirjes se sinjaleve kardiake

 

 

ERGOMETRAT SCHILLER

Tipe te ndryshme Ergometrash shume profesionale.

Treadmill-et Pista vrapimi dhe Bicipleta per Stress test shume rezistent dhe professional.
Pista vrapimi me stabilitet te larte per te evituar artifaktet gjate diagnostikimit per te
patur nje rezultlat te sakte etj.