DEFIBRILATORE

 

DEFIGARD TOUCH 7 ( Shpetoni jete me Defibrilatorin Schiller Defigard Touch 7)

Ky defibrilator eshte shume kompakt dhe ofron teknologjine e fundit te defibrilimit ne nderthurje me monitorimin e funksioneve jetike fiziologjiike.

Karakteristikat:

– Defigard Touch 7 eshte Monitor Pacienti , elektrokardiograme dhe Defibrilator ne nje pajisje.
– Posedon ekran me ngjyra dhe me prekje Touch Screen
– Opsioni I ECG eshte me 6 dhe 12 kanale interpretimi
– Mat presionin e gjakut ne opsionin Invaziv
– Analizon disa parametra fiziologjike si : SPO2, SPCO, PI , ETCO2
– Eshte e pajisur me Printer me Bluetooth
– Mat temperature
– Eshte Defibrilator manual me sinkronizimi dhe pa sinkronizim
– Mundesi lidhje me WIFI dhe GSM per transferimin e raporteve apo te dhenave
– Fuqia e shokut kardiak keshte 200J

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/gb/en/product/defigard-touch-7

 

 

DEFIGARD 5000

Ky Defibrilator kombinon Efikasitetin e Pulseve Bifazike te Defibrilimit me Monitorimin preciz
ne nje ekran te madh me ngjyra.

Karakteristikat:
– Defibrilator Bifazik dhe Monitor Pacienti e pershtatshme vetem ne Ambiente Spitalore
– Ekran i gjere me ngjyra me permasa 10.4” inch e cila te mundeson te monitorosh
qarte dhe ritmin kardiak me 12 kanale interpritimi EKG
– Leshtesisht dhe mjaft praktik per tu perdorur
– Mundeson ruajtjen e te dhenave te pacienteve dhe ritmin kardiak te ECG deri ne 3 ore
– Mundesi per te trasnferuar informacionet me memorje te jashtme USB
– Fuqia e Defibrilimit 200 J
– Mundesi lidhje me LAN ( ne rrjet )
– Update i programit realizohet nepermjet memorjes se jashtme USB ose nepermjet lidhjes LAN
ne rrjet.
– Suporton printer termal e pershtatshme per letra 80mm

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/au/en/product/defigard-5000