Cardio Pulmonary Resuscitation (CPR)

 

EASY PULSE – PULSE AUTOMATIKE KARDIAKE

Easy Pulse eshte nje pajisje e vogel dhe e lehte e cila jep ndihmen e pare pacientit ne rast se ka
pesuar nje para Infrakt ose Infrakt Akut Miokardi duke gjeneruar shtypje automatike ne kraharor
per te normalizuar ritmin kardiak.

Karakteristikat:

– Nje kombinim i pajisjes me aksesore te tjere shtese japin pulse kardiake “3D”
( Shtypja ose presioni qe jepet ne kraharor shperndahet ne te gjithe pjesen e
Kafazit dhe ne nje pike.
– Kualitet i mire shtypjeve automatike ne kraharor me frekuence te njejte e cila
eshte e pamundur per tu realizuar me shtypje ( Presion Manual ) ne kraharor
– Perseritshmeria e shtypjeve ne kraharor eshte 30 here nga 2 cikle
– Lehtesisht per tu aplikuar tek pacientet
– Bateri e ndryshueshme me nje indicator respektiv qe tregon kohen e baterise
– Kohezgjatja e baterise eshte 45 minuta ne rast se pajisja eshte ne gjendje active
te pa nderprere
– Suporton porte USB
– Pesha 3.5 kg

Per meteper informacion, vizitoni: https://www.schiller.ch/corp/en/product/easy-pulse